PRODUS DE SINAIA, o campanie lansata de Primaria Sinaia!

Publicat 28/11/2013 @13:50 0 comentarii
PRODUS DE SINAIA, o campanie lansata de Primaria Sinaia!
Primaria Sinaia lanseaza o noua campanie: PRODUS DE SINAIA. Este un program dedicat celebrarii Zilei Nationale a Romaniei.
 
Pentru aceasta campanie au fost create o serie de actiuni si activitati speciale, menite sa creasca spiritul civic, bucuria de a fi roman, mandria de a locui intr-un oras regal si dorinta de implicare in viata comunitatii.
Echipa Primariei Sinaia a lucrat impreuna cu institutiile publice locale si agentii economici din oras la acest program menit sa transforme zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie in adevarate zile de sarbatoare.
 
Primarul orasului Sinaia, Vlad Oprea lanseaza primele doua provocari ale campaniei PRODUS DE SINAIA:
 
“Mi-am dorit intodeauna sa vad ca romanii se bucura de Ziua Nationala asa cum o fac alte popoare, unele dintre ele cu o istorie si cu o cultura mai sarace decat ale noastre. Am observat cum ne solidarizam usor la cauze care ne storc lacrimi, dar uitam sa ne fim aproape doar pentru ca facem parte din aceeasi natie. Ne-am invatat sa punem etichete semenilor fara a incerca macar sa vedem ce avem in comun. Cred ca este mai important sa intelegem cum putem actiona pentru a schimba fenomenul etichetarii. Asadar ii provoc pe sinaieni SA POARTE TOTI ACEEASI ETICHETA de Ziua Romaniei, cu insemnul tricolor si marca locala. Vom distribui localnicilor aceste materiale pe care sper sa le purtam cu totii, cu egala bucurie.
 
A doua provocare a campaniei PRODUS DE SINAIA se adreseaza tuturor acelora care vor fi pe 1 Decembrie pe Bulevardul Carol I unde vor simti miros de iarna, de copilarie. Transformam Sinaia in ORASUL MERELOR COAPTE! Vom oferi fiecarui trecator o portie de mar cu mirodenii cu speranta ca acest lucru le va aminti de o Romanie frumoasa, calda si dulce, de tara de acasa. Vom face din aceasta actiune o traditie pe care sper sa o adopte cat mai multi edili. Poate asa vom diversifica “traditionalele“ mese de sarbatoare, imbogatindu-le prin gusturi si arome.
 
Am invatat sa fim mereu printre primii care aducem in strada arta si cultura. Nici de aceasta data nu ne lasam mai prejos si venim cu ARTA SI CULTURA URBANA prin GRAFFITI , STREET DANCE si  BIKERS SHOW.
 
Momentele speciale ne vor fi oferite de Centrul de Perfectionare Jandarmi Montani Sinaia, Detasamentul de Pompieri Sinaia din cadrul ISU Prahova, SPIR Prahova prin DEMONSTRATII, EXERCITII DE INTERVENTIE SI SALVARE.

PARADA MILITARA (Unitatea Militara Vanatori de Munte Predeal, Centrul de Perfectionare Jandarmi Montani Sinaia, Detasamentul de Pompieri Sinaia, Politia Sinaia, Colegiul Militar Breaza) acompaniata de Fanfara Consiliului Judetean Prahova, va defila la ora 16,50 incepand cu PREZENTAREA ONORULUI  in fata Primariei orasului Sinaia.
Pentru a marca aceste zile doamna Ramona Manescu, Ministrul Transporturilor si Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu vor participa duminica, 1 Decembrie, orele 12,30 in Gara Regala Sinaia la Ceremonia oficiala “Calatori prin istorie cu Trenul Regal” (TRENUL REGAL care i-a apartinut Regelui Ferdinand I ). La orele 13,00 Altetele Regale vor parcurge cu Trenul Regal, un traseu simbolic de la Sinaia la Bucuresti.
 
PROGRAMUL ZILEI NATIONALE – 1 DECEMBRIE
 
GARA SINAIA:
Ora 12.30 – Ceremonie oficiala “Calatori prin istorie cu Trenul Regal” – plecarea Trenului Regal din Gara Regala Sinaia;
 
BD. CAROL I:
Ora 14.00 – “Produs de Sinaia” – desene cu  graffiti, demonstratii de street dance, mere coapte;
 
Ora 15.00 – Prezentare campanii active si atributii ale Detasamentul de Jandarmi, Centrul de Perfectionare Jandarmi Montani Sinaia, Detasamentul de Pompieri Sinaia, Politia Sinaia, U. M. Vanatori de Munte Predeal, Colegiul Militar Breaza;
 
Ora 15.10 – Demonstratii exercitii de interventie si salvare - Centrul de Perfectionare Jandarmi Montani Sinaia, Detasamentul de Pompieri Sinaia din cadrul ISU Prahova, SPIR Prahova;
 
Ora 16.30 – Prezentare onor 1 Decembrie
 
Ora 16.50 – Parada Militara (Pluton U.M. Vanatori de Munte Predeal, Pluton Centrul de Perfectionare Jandarmi Montani Sinaia, Pluton Detasamentul de Pompieri Sinaia, Pluton Politia Sinaia, Pluton Colegiul Militar Breaza, Fanfara Consiliului Judetean Prahova);
 
CIMITIRUL EROILOR:
Ora 17.00 – Comemorarea eroilor neamului – Slujba de comemorare, depunere de coroane;
 
CASINO SINAIA:
Ora 17.30 – Produse traditionale romanesti – Fasole cu carnati si vin fiert.

Comentarii (0)

Completeaza detaliile de mai sus sau click aici pentru logare.

Vremea la munte

 • Acum Predeal Brașov
 • 2 °C

 • Min-5°C

  Max1°C

 • Acum Brasov Brașov
 • 4.7 °C

 • Min-3°C

  Max6°C

 • Acum Vf. Omu Prahova
 • -7 °C

 • Min-11°C

  Max-8°C

 • Acum Sinaia Prahova
 • -4 °C

 • Min-6°C

  Max0°C

 • Acum Bran Brașov
 • -1 °C

 • Min6°C

  Max11°C

 • Acum Busteni Prahova
 • 0.9 °C

 • Min-5°C

  Max2°C

 • Acum Azuga Prahova
 • -2 °C

 • Min-6°C

  Max1°C

Live Webcams

Webcam BusteniVezi Live

Promoveaza-ti evenimentul!

Promoveaza gratuit evenimentul tau pe buceginfo.ro!

Iti punem la dispozitie o platforma online prietenoasa si usor de utilizat. Poti alege sa folosesti orice tip de continut, de la simplul text pana la fotografie sau prezentare video.

Nu ezita sa ne contactezi, indiferent ca vrei sa promovezi o conferinta, un concert, o excursie organizata, un concurs sau pur si simplu ai o oferta de nerefuzat. 

Afla mai multe >>

buceginfo.ro/pagina-ta